Doe de test

Denkt u overgewicht te hebben en te moeten afvallen, kijk dan eerst eens of het wel nodig is met de calculator hieronder. Waarschijnlijk valt het allemaal wel mee en hoeft er geen gewicht af. Dus is afvallen misschien helemaal niet nodig!

Bereken nu uw Body Mass Index door het formulier hieronder in te vullen.
Het is dezelfde formule als de gewichtsconsulenten gebruiken. Alleen hoeft u het nu niet zelf uit te rekenen want dat doet het programma voor u. Probeer het nu meteen.

 Vul uw data in

Let u hierbij goed op het juist invullen van de getallen.
Uw gewicht invullen in kilogram
Uw lengte invullen in centimeters.

Invulvelden BMI
Gewicht:
   kilogram
Lengte:
   centimeter


Na het klikken op 'Nu berekenen' wordt uw Body Mass Index uitgerekend en het resultaat daarvan vindt u dan op de volgende pagina. Tevens vindt u daar het streefgewicht dat goed past bij uw lengte en op welk gewicht u dus moet proberen te blijven.
100% natuurlijke ingredienten

Zowel voor lichaam als geest is het belangrijk om in balans te zijn. Daarom is goed om gezond te eten en met vitaminbottle krijg je supplementen die bestaan uit 100% natuurlijke ingredienten. Dit helpt ook om het gewicht op de juiste stand te houden. Kijk op de website naar Vitaminbottle 100% natuurlijk!Meer handige tips
 


Drogisterij.net Afslanken Drogisterij.net biedt een breed assortiment (40.000) drogisterijartikelen, met steeds andere aanbiedingen en nieuwe producten. Onder andere in het assortiment veel afslankproducten.


Menu

Anders