Brooddieet

Het brooddieet is een goedkope manier van afvallen in vergelijking met andere diëten.
Als u een brooddieet gaat volgen kies dan in ieder geval voor bruin brood. Dit is velen malen gezonder dan witbrood. Het bruine brood vult de maag goed en zeker als je dan ook nog vezelrijk brood eet krijgt u hierdoor minder snel honger en dat is voor afvallen een goed punt.
Het brooddieet houd in dat u brood gaat eten. Niet zo heel vreemd als je de naam van het dieet in ogenschouw neemt. De eerste dag eet u alleen brood zonder beleg. Als u een broodliefhebber bent is dit dus een voordeel. En dus bij voorkeur bruinbrood. Het is trouwens ook een nadeel van witbrood dat het verstopping kan geven en dat wilt u helemaal niet bij afvallen.
Op de tweede dag eet u dan weer een dag normaal dus broodmaaltijd met beleg en een warme maaltijd. En dag 3 en 4 is weer een herhaling van de dagen 1 en 2. En zo ga je steeds maar door.

 Duur brooddieet

Hoelang moet je nu doorgaan met dit dieet. Dat is voor iedereen natuurlijk anders, je kunt op je gewicht letten en kijken waar je uitkomt. Check ook je BMI zo nu en dan ( Doe de test )
Maar meestal kun je dit wel 1 tot 3 weken volhouden voor een goed resultaat. Het zou mogelijk zijn zo'n 2 kilo per week af te vallen.
Zoals je merkt is een brooddieet helemaal niet moeilijk te doen en zeker niet duur. Ook handig om te weten is dat je 6 tot 8 boterhammen op een dag moet eten als de brooddag er is. Dus ook niet maar twee sneetjes brood nemen want je moet wel voeding binnen krijgen.

 


Meer over het brooddieet

Het brooddieet is ook wel bekend onder de naam broodwisseldieet. Je wisselt ten slotte om de dag naar alleen maar brood eten en de andere dag eet je normaal.
Er zijn voor en tegenstanders van dit dieet, maar die heb je bij elk dieet. De voordelen zijn dat het goedkoop is, het werkt en het is niet moeilijk te doen. Je hoeft niets te tellen, geen ingewikkelde gerechten klaarmaken en het is ook nog eens makkelijk vol te houden. Je eet namelijk toch wel voldoende.
Alleen als je niet van brood houdt is dit een ongeschikt dieet. Maar je kan ook voor de speciale brooddagen lekker brood kopen bij de bakker. Probeer eens wat andere soorten uit en je gaat gewoon genieten van een brooddieet.Meer handige tips
 


Killerbody dieet Killerbody dieet In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet , helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden.

XLS-Medical Met XLS-Medical kan je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen. De werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen en alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten.

Zomerslank met Sonja Zomerslank met Sonja Speciaal voor iedereen die met het oog op de zomer nog wat gewicht kwijt wil, heeft Sonja voor deze uitgave speciale weekmenu's en recepten voor zomergerechten samengesteld. Afvallen gaat lekker door.


Menu

Anders