Houd uw gewicht bij!

Hier kunt u een excel-sheet downloaden om zelf uw gewicht per dag bij te houden. De gewichten worden ten opzichte van de lengte ook in een grafiek neergezet dus u ziet direct of u op de goede weg bent.

Klik met rechter muisknop op deze link en gebruik "doel opslaan als" om het excel-sheet op te slaan op de computer. Daarna kunt u hem openen op de computer en per dag uw gewicht invullen. Vergeet ook niet uw eigen lengte in te vullen!

Veel succes met het bijhouden van uw eigen gewicht.

 Afvallen zelf leren

Ga voor het bijhouden ook wat doen aan uw conditie. Er is namelijk een geweldige rage uit Amerika overgewaaid die erg goed is voor de platte buik. Het is een boek van Zinczenko. Hij pakt in zijn boek alle thema's aan die voor vrouwen belangrijk zijn: slanke benen, platte buik, work-outs voor moeders en de invloed van hormonen.
Het boek heet Wasborddieet voor vrouwen en er staan veel realistische en praktische adviezen in.Maar lekker zelf wat aan beweging doen is zeker net zo goed voor uw conditie en het blijvend op het juiste gewicht blijven.

Eiwitdieet

De nieuwste rage is echter het boek "Gezond slank met dr. Frank" met daarin een eiwittendieet. Een eiwittendieet heeft een aantal belangrijke voordelen: u verbrandt vet zonder uw spiermassa aan te tasten en eiwitten onderdrukken uw hongergevoel. Voor nog geen twintig euro hebt u zo een goede basis in handen om het goed aan te pakken.
Klik voor: Snel slank met Dr. Frank
Lees meer op de speciale pagina Eiwitdieet

 


Sonja Bakker

Een andere manier waar u tegenwoordig al wat minder van hoort is afvallen via de Sonja Bakker methode. Misschien wel iets voor u want werken doet het wel! U eet gevarieerd en 90% van de mensen vallen er van af. Als u het met de download uw gewicht bijhoudt krijgt u een vast een leuke grafiek! Het boek is niet duur dus bestel direct het boek van Sonja Bakker.
Dat heet: Bereik je ideale gewicht!
Lees meer over deze manier op de pagina Sonja Bakker

Afvallen met Nederland

Er is ook een online community waar je geholpen wordt om af te vallen met een eiwit dieet. Ook hier kun je informatie bijhouden over je vorderingen en wordt je ook geholpen. Je kunt je er gratis aanmelden en meteen ebooks downloaden. Probeer het eens. Voor meer informatie kijk je op Afvallen met Nederland

Speciale afvalprogramma's

Er zijn diverse speciale afvalprogramma's die voor de een wel werken en voor een ander helemaal niet. Dat is natuurlijk ook niet zo heel vreemd want mensen zijn nu eenmaal verschillend. Je moet altijd uitzoeken welk middel goed bij jou past. Daarom moet je ook niet opgeven als een dieet niet echt werkt voor je. Probeer gewoon wat anders. Hieronder op alfabetische volgorde een aantal dieten om te bekijken.
Brooddieet
Eiwitdieet
Killerbody dieet
Sonja Bakker
Wasborddieet voor vrouwen
XLS-MedicalMeer handige tips
 


Afvallen op maat Afvallen op maat De schrijfster biedt de lezer inzicht in de psychologie van het eetgedrag (zij maakt onderscheid tussen externe eters en emotionele eters) en laat de lezer met zelftestmethoden de persoonlijke oorzaak van het eetprobleem ontdekken.


Menu


Wasborddieet voor vrouwen
Anders