Sonja Bakker

Afvallen met Sonja Bakker is ook een populaire methode. Je hoort er de laatste tijd niet veel meer van maar dat wil niet zeggen dat deze methode helemaal niet werkt. Hij werkt zelf wel goed!
Misschien wel iets voor u want werken doet het wel! U eet gevarieerd en 90% van de mensen vallen er van af. Als u het met de download uw gewicht bijhoudt krijgt u een vast een leuke grafiek! De boeken zijn niet duur dus bestel direct een boek van Sonja Bakker en ga het dieet proberen.

Het grote voordeel is dat het niet een heel streng dieet is en dat u hier en daar wat dingen kan en mag aanpassen omdat dat beter bij u past. En niet streng is ook veel makkelijker vol te houden.

Het nieuwste boek is Slimmer slank met Sonja en in dit boek vind je 8 weekmenu's en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu's, recepten en talrijke afvaltips.

 Sonja Bakker boeken

Er zijn door Sonja Bakker verschillende boeken geschreven die allemaal dezelfde methode van afvallen behandelen. Het zijn eigenlijk allemaal kookboeken waarin de verschillende maaltijden met elkaar in balans zijn zodat je de hele week op een juiste manier goed eten binnen krijgt waar je niet van aankomt. En dus zelfs langzaam van afvalt.

Enkele van haar boeken zijn:
Bereik je ideale gewicht! -- Dit boek helpt je echt bij het afvallen. Het is overzichtelijk, motiverend en je bereikt zeker je ideale gewicht binnen een aantal weken.

Bereik en behoud je ideale gewicht! -- Nieuwe weekmenus en honderden nieuwe recepten.

 


Zomerslank met Sonja -- Speciaal voor iedereen die met het oog op de zomer nog wat gewicht kwijt wil, heeft Sonja voor deze uitgave speciale weekmenu's en recepten voor zomergerechten samengesteld. Afvallen gaat lekker door in de zomer.

Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners! -- Lekkere smulrecepten voor kinderen en ook vegetarisch eten voor kinderen komt aan bod. En allemaal gebaseerd op gezond eten.Meer handige tips
 


Bereik en behoud je ideale gewicht!

Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners!

Slimmer slank met Sonja Slimmer slank met Sonja Slimmer Slank met Sonja is een boek met 8 weekmenu's en heerlijke, gezonde en vooral budgetrecepten. Heel goed voor je huishoudboekje! Boordevol creatieve weekmenu's, recepten en talrijke afvaltips.

Zomerslank met Sonja Zomerslank met Sonja Speciaal voor iedereen die met het oog op de zomer nog wat gewicht kwijt wil, heeft Sonja voor deze uitgave speciale weekmenu's en recepten voor zomergerechten samengesteld. Afvallen gaat lekker door.


Menu


Slimmer slank met Sonja
Anders