Nutritian dieet

Het Nutritian dieet is een dieet waarbij je plantaardig gaat eten. Met dit dieet eet je alleen producten die niet-dierlijk zijn en die afkomstig zijn van planten. Dus bestaat de voeding dan uit groenten, noten, peulvruchten, fruit en kruiden. Als je dit gaat doen is het dus meestal uit gezondheidsoverwegingen en om kilo's kwijt te raken.
Het is ook het dieet waar Beyoncé erg veel succes mee heeft. En niemand kan ontkennen dat Beyoncé een droomlijf heeft met de perfecte maten. Al haar rondingen zitten op de juiste plek en ze heeft een slanke taille. Wie wil dat nu niet?
Bovendien ziet ze er ook nog stralend uit en is ze fit en gezond.

22 dagen

De Amerikaanse fitnesscoach en voedingsgoeroe Marco Borges heeft het dieet opgeschreven als dieetmethode om strakker in je lichaam te zitten. Het boek bestaat uit verschillende biologische, gluten- en lactosevrije maaltijden voor 22 dagen en daarmee ga je dan veganistisch eten. Natuurlijk ben je na 22 dagen niet klaar. Je moet dit wel blijven volhouden maar na 22 dagen ben je la wel een heel eind in de goede richting.

 Vitaminen

Wil je ook dit dieet gaan volgen en overweeg je een veganistische levensstijl? Dan moet je er wel aan denken om een vitamine B12 supplement (cobalamine / cyanocobalamine) in te nemen. Dit is belangrijk omdat deze vitamine alleen in dierlijke producten voor komt en die krijg je dan dus niet meer binnen. En je moet letten op de eitwitinname. Plantaardig eiwit bevat namelijk minder essentiële aminozuren dan dierlijk eiwit.

Waar te koop

Het boek van Marco Borges is niet vertaald naar het Nederlands en als je het dus wilt lezen moet het in het engels. Heb je daar geen probleem mee dan kun je het bij Bol.com bestellen. Het heet: The 22-Day Revolution en is ook (veel goedkoper) te krijgen als e-book. ( The 22-Day Revolution e-book )

 


Fitness

Maar vergeet niet dat Beyoncé niet alleen een prachtig lichaam heeft omdat ze het Nutritian dieet volgt maar ook omdat ze veel aan fitness doet. Voor de optredens heeft ze een goede conditie nodig en moet ze dus wel elke dag oefeningen doen. Marco Borges die het dieet boek schreef heeft ook een boek over beweging geschreven en die combinatie van twee boeken is eigenlijk wat Beyoncé zo mooi maakt.

Sterren

Er zijn meer bekende sterren die het vaganistische dieet volgen. Zoals Shakira, Pharrel Williams, Jay-Z, Gwen Stefani en Jennifer Lopez. En ook die zien er goed uit!Meer handige tips
 


Killerbody dieet Killerbody dieet In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet , helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden.


Menu


Wasborddieet voor vrouwen

Slimmer slank met Sonja
Anders