Eiwitdieet

Het bekendste eiwit dieet (een proteine dieet) is het dieet omschreven door Dr. Frank welke hij in boekvorm heeft uitgebracht.
Dit boek zou u moeten lezen en gebruiken als u een eiwit dieet zou willen proberen. Een eiwittendieet heeft een aantal belangrijke voordelen: u verbrandt vet zonder uw spiermassa aan te tasten en eiwitten onderdrukken uw hongergevoel. Voor nog geen twintig euro hebt u zo een goede basis in handen om het goed aan te pakken.

Het Dr. Frank-dieet is gebaseerd op jaren van uitgebreid onderzoek en ruim 25 jaar praktijkervaring met patiënten met ernstig overgewicht. Wat zijn dieet zo bijzonder maakt is dat het wetenschappelijk verantwoord is en dat het écht werkt. Waarom werkt het dan? Het dieet geeft een goed verzadigingsgevoel. Dit betekent dat je minder hongergevoelens hebt, waardoor het Dr. Frank-dieet voor iedereen goed vol te houden is. En wat zijn dieet ook nog leuk maakt, is dat je heel veel lekkere dingen wél mag eten! Dat veel mensen proteine diëten niet lang volhouden wordt veroorzaakt door toenemende gevoelens van honger door te weinig
verzadigende voedingsmiddelen.

 Het boek van Dr. Frank

Het boek heet Snel slank met Dr. Frank en je kunt het onder andere bij Bol.com bestellen.

Internist Frank van Berkum, werkzaam voor ziekenhuisgroep Twente, ontwikkelde in 28 jaar het dr. Frank dieet. Zijn visie is mensen door middel van een proteine dieet ofwel koolhydraatarm en eiwitrijk dieet te laten afvallen op een leuke manier. Hij onderbouwt zijn theorie op eenvoudige logische wijze; door de humor, veelkleurigheid en foto's waarvan je trek kunt krijgen, is het een prettig en overzichtelijk afslankboek. De methode is à la Sonja Bakker met weekmenu's, maar dan samengesteld door diëtisten (wat de waarde en betrouwbaarheid vergroot).

 


Een tweede boek dat Dr. Frank geschreven heeft is Het hongerige brein en hierin komt naar voren dat afvallen in je hoofd zit. Het hongerige brein is daarom geen dieet, maar jouw persoonlijke afvalcoach. Welk dieet je ook kiest, Dr. Frank helpt je het succesvol uit te voeren.

Afvallen met Nederland

Er is ook een online community waar je geholpen wordt om af te vallen met een eiwit dieet. Je kunt je er gratis aanmelden en meteen ebooks downloaden. Probeer het eens. Voor meer informatie kijk je op Afvallen met NederlandMeer handige tips
 


Afvallen met Nederland AfvallenMetNederland.nl is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord online kunnen afvallen onder begeleiding van de diëtiste. Dit alles met een eiwit dieet.
Op de link vind je het boek om je in te lezen

Snel slank met Dr. Frank Snel slank met Dr. Frank Wat het dieet zo bijzonder maakt is dat het wetenschappelijk verantwoord is en dat het écht werkt. Waarom werkt het dan? Het dieet geeft een goed verzadigingsgevoel. Lees meer op de website.


Menu


Slimmer slank met Sonja
Anders